Gandų paneigimas

Nereiktų kartotis, bet gal antrą kartą pasakius bus įtaigiau. Vakar, po rytinės bylos, nuvažiavau į prie darbo esantį sporto klubą, kurio kortelę turiu jau kelis metus. Nutariau, kad nedidelis fizinis krūvis padės atsipalaiduoti prieš popietinę bylą. Po 10 min. ant bėgančio takelio pasijutau blogai. Šiaip taip susirinkau daiktus ir paskambinau SEKRETORIUI, o ne padėjėjui. Sekretorius savo automobiliu nuvežė mane į ambulatorinę gydymo įstaigą, kur buvo suteikta pirma pagalba, suleisti nuskausminantys, kiti vaistai. Tada greitoji nuvežė į Santariškių priimamąjį. Ten vėl buvo atlikti tyrimai, tomografija ir kt. Suleisti vaistai, ir vakare buvau paleistas namo ambulatoriniam gydymui. Šiandien buvau savo poliklinikoje, gydytojai liepė pailsėti dar iki savaitgalio, buvo skirtas gydymas ir dabar gydausi namie.
Jokioj kavinėje prie Maximos tą dieną nebuvau, jokios kavos negėriau, niekas manęs nenuodijo ir jokie advokatai, nei garsūs, nei negarsūs kartu su manimi nepietavo. Tai visiška antis.
Joks spaudimas dėl nuotolinės apklausos nebuvo daromas.
Joks VSD mano FB profilio nevaldo.
Jokio sąmokslo prieš mane nėra.
Mane tikrai šiek tiek erzina, kad turiu paneiginėti absurdiškus gandus iš anoniminių “garsių advokatų” ir “patikimų šaltinių”. Labiau vertinu, kai žmonės kažką teigdami turi tam konkrečių įrodymų.
Kitą savaitę ketiname suderinti ir paskelbti kitų 5 posėdžių byloje datas.Kol kas nieko apie tai pasakyti negaliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.