Laikinai neveikia mano FB profilis

Netikėtai FB “išmetė” iš savo paties aplinkos. Bandant prisijungti pranešta, kad viršytas bandymų prisijungti skaičius. Keista, nes bandžiau tik vieną kartą. Kol kas valdyti savo profilio negaliu.

Dėl visą ko perspėju, kad neatsakau už netikėtai pasikeitusį mano FB sienos turinį.

Visa su byla susijusi informacija laikinai bus skelbiama čia.

25 thoughts on “Laikinai neveikia mano FB profilis

  1. IR

    Ačiū už info, o tai jau manėme, kad susipakavot ir dingot. Džiaugiuosi, kad nebijote viešumo.

    Reply
  2. A.Cininas Post author

    jei turite galimybių, būčiau dėkingas, kad informuotumėte kitus FB naudotojus apie mane ištikusius nemalonumus.

    Reply
  3. Esra

    Man atrodo kad jusu profilio isvis nebera,nes ieskant paieskoje, neberanda.matyt pavoge kazkokie svolaciai ir uzdare profili.

    Reply
  4. A.Cininas Post author

    Manau, kad profilis yra, tačiau jungiantis FB tikrina tapatybę, liepiant atpažinti profilio draugų nuotraukas, kurias deja, ne visas atpažįstu:)

    Reply
  5. Donatas

    Bet aš jau buvau pagalvojęs, kad Jūs padarėte teisingą sprendimą ir nusprendėte bylos eigą viešinti labiau kontroliuojamoje aplinkoje. :)

    Beje, o kodėl nerašote straipsnių pavadinimų? Labai jau teisinei aplinkai būdingas dalykas – pranešimo turinio santrauka tarsi tiesiog neįmanoma, nes tik viską paskaitęs teisingai suprasi. Visgi, parašykite bent jau „DĖL TO IR ANO“..

    Reply
    1. A.Cininas Post author

      Ačiū, Donatai. Lauksiu, kol FB pasiūlys kitą tapatybės identifikavimo opciją. Iš tiesų apmaudu, kad dėl kažkokio paauglio, kuris atostogų metu kelis kartus pabandė atspėti mano FB slaptažodį blokuojasi visas profilis.
      Dėl straipsnių “galvų”, kaip matote, kai kur jos yra. Mano asmeniniai pastebėjimai, per daug trumpi, perskaitomi atrodo vienu ypu ir atskirų pavadinimų man rodėsi neverti:). O ir tema vis ta pati “Dėl A.Ūso bylos” :)
      Tačiau ačiū, turėsiu galvoje, Jūsų pastabą.

      Reply
      1. Monika

        manau, kad tai nebuvo paauglys atostogaujantis :) bet vienaip ar kitaip, dziugu, kad nieko tooookio neatsitiko ir visi sveiki gyvi :)

        Reply
      2. Donatas

        Facebook pagalbos puslapyje https://www.facebook.com/help/?faq=122367154511128 sakoma, kad po kelių valandų Jums turėtų leisti registruotis įprastu metodu. O kai jau tai pavyks, galėsite nustatymuose pakeisti patvirtinimo metodą į priimtinesnį. Tikėkimės, kad grąžins jums profilį, nes šiuo metu jis išvis nepasiekiamas, tarsi ištrintas būtų :(

        Kas link straipsnių pavadinimų (turiu omeny ne šiaip paryškintą teksto gabalėlį straipsnio viršuje, bet į pavadinimo eilutę įrašytą tekstą, kokį turi tik keli puslapiai: „Kodėl?“ ir „Apie“, kur pavadinimas įrašytas į tam skirtą atskirą lauką redagavimo sąsajoje) tai rekomenduočiau visgi juos naudoti. Esu jūsų svetainės naujienas užsisakęs per RSS kanalų skaitytuvę, kuri pateikia man stebimų svetainių naujų straipsnių pavadinimus, o Jūsų svetainės atveju matau tik daug tuščių laukų :) Tai tiesiog padarytų svetainę „aiškesne“ ir padėtų tokiems prenumeratoriams, kaip aš.

        Geros kloties!

        Reply
        1. A.Cininas Post author

          Kol kas FB vis siūlo atlikti atpažinimus iš nuotraukų kolekcijų:)
          Apie RSS net nepagalvojau. Gerai kad pasakėt. Jei būtų kokių pageidavimų ar pastebėsite kokias problemas susijusias su RSS veikimu, būčiau labai dėkingas, jei parašytumėte.

          Reply
          1. Donatas

            Deja, jei iki šiol jums prisijungti neleido, pradedu manyti, kad jūsų puslapis panaikintas ar suspenduotas, gal jį įtarus kokiu Facebook tvarkos pažeidimu… Bet nesu joks FB specialistas, nieko patarti negaliu, bet jei kokį specą pažįstate, patarčiau nedelsiant pasitarti :) Nes ką gali žinot, vat ateis senatis jūsų puslapio atkūrimui…

            Kas link RSS, tai dabar viskas skaityklėje atrodo gerai, ačiū.

          2. A.Cininas Post author

            Na, išstrinti iš FB nėra taip jau paprasta:) Net jei aiškiai pareiški savo valią, FB tave laiko abejojančių sąraše dar 14 dienų. Mano profilis tikrai yra, bet užrakintas. Iki šiol leidžia identifikuotis tik pagal nuotraukas. Taigi- laukiu:)

  6. antanas

    O tai kokia čia gali būti nauja informacija iki paskirto teismo posėdžio rudeni?
    Manau atostogaukit ir taisykit sveikatą, nes dar “ne į vieną kalną” reikės įlipti.

    Gero poilsio ir vasaros :)

    Reply
  7. lika

    Na va, išmetėte kelis violetinius ir puslapį užblokavo. Jie kaip violetinis maras, laikykitės kuo toliau nuo jų.

    Reply
    1. A.Cininas Post author

      Tiesą pasakius, buvo pašalinti tik du dalyviai iš kelių šimtų- po vieną iš kiekvienos stovyklos.

      Reply
  8. V. Maželis

    Teisėjau, kuo ilgiau šią bylą tęsite, tuo daugiau visokių netikėtumų bus. O įtikinti žmones kad jos sąmoningai netęsiate yra labai sunku ir kol kas Jums nesiseka.Tai rodo ir skaitytojų komentarų dauguma prie straipsnio delfi apie Jūsų teiginius.

    Aš esu kitoje barikadų pusėje negu kedofilai, bet mano požiūris į kai kuriuos reiškinius sutampa su kedofilų reiškiama nuomone. Kaip ir jie, aš manau, kad keistų, neįtikėtinų sutapimų šioje byloje yra per daug. Paskutinis jų kad anaiptol ne senyvo amžiaus, sportuojantis, prižiūrintis savo sveikatą teisėjas Cininas sunkiai suserga ne bet kada, bet likus valandai iki jau ir taip kartą atidėto Stankūnaitės liudijimo. Taigi, antrą kartą planuotas liudijimas vėl neįvyksta, o teisėjas po kelių valandų jau vėl gerai jaučiasi, iš reanimacijos grįžta namo ir pasakoja apie savo nuotykius interneto skaitytojams.

    Prisimenant kaip buvo į amžinybę nukeltas ir A.A. Andriaus Ūso liudijimas (nes susirgo ar “susirgo” jo advokatė Kraujutaitienė), man kelia rūpestį tai, kad, ko gero, kai kas labai bijo Stankūnaitės liudijimo ir neriasi iš kalio kad jis niekada neįvyktų, kaip neįvyko ir Ūso liudijimas.

    Ir kodėl bylą ir tą liudijimą nukelti net trims mėnesiams, žinant kokį baisų nepasitenkinimą ir įtarimus visuomenėje tai sukels? Negi teisininkai negali susėsti ir sutarti kad ši nepaprastos svarbos byla, suskaldžiusi Lietuvos visuomenę ir lietuvių tautą, o taip pat ir pačių teisėjų bei kitų teisininkų gretas, privalo turėti pirmenybę prieš visas kitas bylas? Atidėkite visus kitus savo darbus, atsisakykite kitų bylų, nes ši yra pati svarbiausia, galimai manipuliuojama net užsienio slaptųjų tarnybų (būtų visiški žiopliai jei neišnaudotų tokios nuostabios progos kelti suirutę Lietuvoje) ir po galais, išspręskite ją. Argi nematote, kad ši bylą yra uždėjusi labai juodą dėmę ant visos Jūsų-teisininkų profesijos? Negi tai niekam nerūpi?

    Ir kertu lažybų, kad rugsėjo mėnesį prasidės tiktai sekantis šio absurdo teatro spektaklio veiksmas – nauja teisininkų ir liudininkų ligų epidemija ir visokios kitokios įmanomos vilkinimo priemonės.

    Reply
    1. A.Cininas Post author

      Lietuvos įstatymai parašyti taip, kad neleidžia teisėjui atsidėti vienai konkrečiai bylai ir pabaigti ją vienu ypu. Lietuvos įstatymai yra tokie, kad teisėjas yra priverstas paraleliai STUMTI kelias dešimtis ar net šimtus baudžiamųjų, administracinių ir kitokių bylų. Kažkada, prieš 15 metų galiojo taip vadintas “koncentracijos” principas, kuris reikalavo koncentruotis į vieną bylą ir tik ją baigus imtis kitos. Dabar taip nėra. Iš čia ir tokios pasėkmės ir tokie tarpai. Tai susiję ir su pakankamai nemažais bylų, kuria stenka nagrinėti teisėjui kiekiais. Pavyzdžiui rugsėjo mėnesį be posėdžių A.Ūso byloje, pas mane jau paskirta dar apie 20 kitų baudžiamųjų bylų ir bus dar. Be to, vieną rugsėjo savaitę budėsiu administracinėse bylose, kas reiškia kad reiks išnagrinėti virš šimto administracinių bylų, kurių sudėtingumais (kai kurių) prilygsta baudžiamosioms.
      Visu tuo noriu pasakyti, kad ne teismo čia kaltė, kad bylos nėra nagrinėjamos vienu ypu, o nenormalaus krūvio ir tokio įstatyminio reguliavimo koks yra dabar.
      Kiekvieną kartą, kai išgirstu iš aukštų tribūnų kalbant apie kokią nors įstatymų pataisą, kurios tikslas sutvarkyti teismo darbo krūvius- žinau, kad reikia laukti darbo pagausėjimo. Taip buvo su ATPK patobulinimais, kai apylinkės teismams iš administracinių teismų ir LVAT buvo primestas apeliacinis procesas administracinėse bylose. Jūs man pasakykite, kokioje dar valstybėje be policijos dar dvi, o jei pasiseks net trys teisminės instancijos, įskaitant LAT aiškinsis, ką ten tūlas vairuotojas laikė rankoje- mobilų telefoną ar sumuštinį, buvo ar nebuvo prisisegęs saugos diržą ir panašius “svarbius” KET pažeidimus. Čia tik vienas pavyzdys O Jūs stebitės, kur sudega Lietuvos teisėjų laikas.
      Be to, nepamirškime ir procesinių skirtumų. Kaip sakiau, ne visai korektiška lyginti bendrosios teisės ir kontinentinį procesą.
      Dėl Jūsų pranašystės dėl bylos vilkinimo rugsėjo mėnesį ir pakalbėsime rugsėjo mėnesį.

      Reply
  9. V. Maželis

    Gerb. Teisėjo Delfi išreikštas Snoro bankininkų išdavimo bylos Londone palyginimas palyginimas su Kauno “pedofilijos” byla bėra teisingas. Praeityje pateikiau informaciją Federaliniam magistratui Chicagoje, nagrinėjusiam Š. Paberaliaus išdavimo Lietuvai bylą, kurioje paaiškinau, kad Lietuva yra unikali ES šalis, kurioje ne teismai, bet minia efektyviai sprendžia kas kaltas, o kas ne, todėl tokiai šaliai išduoti bet kokius žmones yra neteisinga. dar pabrėžiau, kad būtent Kėdainių teismo sprendimus nusikaltėlių ir bepročių miniai pavyksta sėkmingai ignoruoti. O būtent Kėdainių apylinkės teismas pateikė medžiagą su prašymu išduoti poną Š. Paberalių.

    Praėjusių metų pabaigoje Mishcon de Reya partneriui-advokatui Kevin Gold papasakojau apie Chicagos teismo atsisakymą išduoti Lietuvai Š. Paberalių, o taip pat suteikiau ir kitų minčių bei informacijos, kurios galėtų praversti jų klijentų gynyboje. Sulaukiau labai didelio susidomėjimo ir prašymų teikti kuo daugiau tokios informacijos.

    Dabar, kai Garliavos 8-metė kalinė pagaliau išlaisvinta, padėtis yra kiek pasikeitusi ir todėl gal ir Snoro byla Londone pagaliau pajudės. Nors turint galvoje kiek ilgai minia Garliavoje sėkmingai diktavo teismams ir policijai savo valią, gal iš viso pasauliui vertėtų pergalvoti visus teisinius santykius su Lietuvos valstybe?

    Užsienio teismai netėkš Lietuvai į veidą fakto kad jie Lietuvos teisėsaugą ir visą valdžią laiko bailių, debilų ir niekšelių sambūriu , nes toks šalies – ES naujokės paniekinimas būtų “politically incorrect”. Bet Lietuvos prašymai ko gero ir toliau bus atmetinėjami dėl to kad “trūksta įrodymų” ar “pateikta medžiaga neatitinka reikalavimų”…

    Be kita ko, apie savo pagalba Snoro advokatams Londone esu painformavęs Teisingumo ministrą R. Šimašių, Seimo pirmininkę I. Degutienę ir prezidentę D. Grybauskaitę.

    Reply
    1. A.Cininas Post author

      O Petriko ekstradicijos epopėja JAV? Tada dar nebuvo jokios Garliavos.

      Reply
  10. Liza

    You really make it seem so easy with your presentation but I find
    this topic to be really something which I think I would never understand.
    It seems too complex and extremely broad for me.
    I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

    Take a look at my page – ascia2011.com

    Reply
  11. Kestitis

    Iskilo problemu su mano facebook anketa ir niekaip negaliu jos atrakinti. Gal žinote kaip atgauti ar atrakinti savo profilį man labai verkiant reikia. Beje mano anketa tebėra ten

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.